Bericht van de KNWU

Graag informeer ik jullie omtrent het volgende bericht dat op onze website is geplaatst: https://www.knwu.nl/nieuws/gevolgen-coronavirus-voor-de-wielersport.
Voor de BMX betekent dit dat het NKC in Baarn en de TC in Kampen geannuleerd worden. Voor beide wedstrijden wordt bekeken of deze verplaatst kunnen worden naar een later tijdstip.
Echter is het nu te vroeg om daar over te beslissen. De organisatie van Baarn en Kampen zullen jullie binnenkort op de hoogte brengen hoe het inschrijfgeld (voor NKC) en reeds gedane betalingen van teamtenten retour gestort zullen worden.

Op dit moment krijgen we verschillende vragen omtrent kwalificatie NK/EK/WK. Wij kunnen hier nog geen antwoord op geven, aangezien wij niet weten wat de ontwikkeling van het virus zal zijn.
Dit betekent dat er geen veranderingen gaan plaatsvinden in de kwalificatie eisen voor het NK/EK/WK. Het is op dit moment afwachten welke wedstrijden wel of geen doorgang zullen hebben in de toekomst.
Hierover zal gecommuniceerd blijven worden via de website van de KNWU.

Omdat de peildatum voor het WK 27 april is, willen we renners die vorig jaar, door aantoonbare omstandigheden, niet voldoende punten hebben behaald en door het wegvallen van deze wedstrijden buiten de WK kwalificatie dreigen te vallen, vragen een mail te sturen naar bmx@knwu.nl met een onderbouwing waarom je wel naar het WK zou moeten. Voor het NK en EK is dit vooralsnog niet van toepassing en zullen vragen daarover niet worden beantwoord.

We gaan er vanuit jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Mariska Bosschert
Team wedstrijdsport

-->link
Laatst bijgewerkt: 23-03-2020
Email
RSS nieuws
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.