Club-2 Barendrecht - Oud-Beijerland

Kalender

Data 2020
di 14 aprClub2bo - 1 geannuleerd: Barendrecht
di 12 meiClub2bo - 2 geannuleerd: Oud-Beijerland
di 26 meiClub2bo - 3 geannuleerd: Barendrecht
di 09 junClub2bo - 4 geannuleerd: Oud-Beijerland
di 23 junClub2bo - 5 geannuleerd: Oud-Beijerland
di 01 sepClub2bo - 6: Barendrecht
di 22 sepClub2bo - 7: Oud-Beijerland
za 10 oktClub2bo - 8: Oud-Beijerland

Inschrijvingen

Club 2 FCC Barendrecht - FCC De Spuicrossers Oud-Beijerland 2020

De Club-2 competitie tussen Barendrecht en de Spuicrossers uit Oud-Beijerland is bedoeld als trainingswedstrijd waarvan alle leden wordt verwacht dat zij deelnemen. 
We organiseren deze wedstrijden dit jaar voor de 19e keer. 
Het is een serie van acht wedstrijden op dinsdagen i.p.v. de training (de laatste wedstrijd is op een zaterdag).

Deelname:

Alle leden van de Spuicrossers en Barendrecht. Nieuwe leden kunnen lopende de competitie gewoon meedoen. Een KNWU basislidmaatschap + bordnummer + zijbordnummer zijn verplicht. 
Nieuwe leden: zij kunnen meedoen als zij een officieel bordnummer hebben, toegekend door de KNWU. Een officieel, door de KNWU toegekend bordnummer en zijbordnummer zijn verplicht. 

Groepsindeling:

Afhankelijk van leeftijd & sterkte & aantal inschrijvingen. Uitgangspunt is de leeftijd per 31/12/2020. 
Meisjes worden ingedeeld bij jongens van één jaar jonger. 
Keuze om uit te komen in een leeftijdsgroep hoger in overleg met de trainers.  Dispensatie om in een leeftijdsgroep lager uit te komen met aantoonbare reden.
De groepsindeling wordt tevoren bekend gemaakt bij alle leden met de mogelijkheid tot 22 maart verzoek tot dispensatie kenbaar te maken. Dit kan na deze datum niet meer worden gewijzigd.

Leeftijdsklasse vanaf 16+ is Pro-sectie rijden in Barendrecht. Na overleg en goedkeuring met je trainer kunnen de rijders, normaliter uitkomend in Boys 16+ en Ladies 17+, 1 of 2 klasse lager inschrijven = geen Pro-sectie rijden.

Minimaal aantal deelnemers per klasse is 4 rijders bij de eerste wedstrijd inschrijving. Bij minder dan 4 deelnemers worden klassen samengevoegd met uitzondering van de 30+ Cruiser klasse.

Cruiser rijders jonger dan 30 jaar krijgen de mogelijkheid om in hun eigen leeftijdscategorie 20” met de cruiser te rijden. Er is geen aparte 30- Cruiser klasse.

Aanmelden en voorinschrijving:

Aanmelding middels voorinschrijving. Via Google forms waarvan de link via Telegram gedeeld wordt in de week voor de wedstrijd. Inschrijving tot en met maandag 16.59 uur. Afmelden voor maandagavond 17:00 uur. Inschrijving op de dag zelf is niet mogelijk.


Inrijden:

Oud- Beijerland 18.15–18.40 uur. Aansluitend start wedstrijd 18:45 uur

Barendrecht 18:15-18:35 uur, Pro-sectie 18:35-18:45 uur. Aansluitend start wedstrijd 18:45 uur

De Pro-sectie wordt gereden wanneer het weer het toe laat.

Lijsten: Worden ca. 18:30 uur opgehangen. Kijk direct of je naam erop staat en het goede stuurbordnummer. Klopt dit niet, meld je bij de jury. Evt. vragen over de lijsten etc. s.v.p. eerst stellen bij de mensen van je vereniging. Daarna opstellen in parc ferme.

Aanvang wedstrijd: 18.45 uur. We houden deze tijd strikt aan. Uitstel van aanvangstijd is niet wenselijk in verband met de grote groep jonge deelnemers en de daarmee late eindtijd van de wedstrijd.

Einde wedstrijd : circa 20:30 uur

Laatste wedstrijd: aanvang om 10:00 uur
Trainen en inschrijving van 9:15-9:50. Na de wedstrijd ca. ½ uur pauze tot prijsuitreiking. Met uitzondering van de finale worden er tijdens de avondwedstrijden geen herkansingen gereden.

Uitslagen:

Wanneer er vragen zijn over de uitslagen dan kunnen deze tot voor de volgende wedstrijd aan de jury worden gesteld via een mail aan wedstrijden@fccbarendrecht.nl of wedstrijdsecretariaat@fccspuicrossers.nl. Na de opvolgende wedstrijd zijn de uitslagen van de vorige wedstrijd definitief.

Deelnamekosten: Zijn meegenomen in de contributie

Bezoekers: Gratis

Prijzen:

Voor iedereen is er een prijs, met uitzondering van de rijders die zonder geldige reden meer dan de laatste twee wedstrijden aansluitend hebben gemist.

Voor groepen van 14-15 jaar (afhankelijk van groepsindeling) en ouder worden geldprijzen beschikbaar gesteld. De hoogte van de prijzen is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Puntentelling: Conform reglement BMX-West. De beste zes wedstrijdresultaten tellen (dus twee schrapresultaten)

Wedstrijdorganisatie / Indeling:

Per wedstrijd worden 2 lijnjuryleden van beide verenigingen aangesteld, net als de wedstrijdverwerking welke eveneens door medewerkers van beide verenigingen wordt uitgevoerd. De aanwijzing van de overige medewerkers (EHBO, baancommissaris, starter, parc ferme etc) wordt geregeld door de organiserende vereniging.

De aangewezen trackmanager beslist over de voortgang van de wedstrijd in verband met weersomstandigheden, technische storingen etc.

Ivm het vroege tijdstip van aanvang wedstrijd zullen de verenigingen gezamenlijk zorgdragen voor het tijdig in gereedheid brengen van de wedstrijdbaan.

Wedstrijddata:

dinsdag                 31-3-2020               Oud Beijerland 1 vervallen

dinsdag                 14-4-2020               Barendrecht 2

dinsdag                 12-05-2020             Oud Beijerland 3

dinsdag                  26-05-2020            Barendrecht 4

dinsdag                  09-06-2020            Oud Beijerland 5

dinsdag                  23-06-2020            Oud Beijerland 1

dinsdag                  01-09-2020            Barendrecht 6

dinsdag                  22-9-2020              Oud Beijerland 7

dinsdag                  29-09-2020            Reserve

zaterdag                10-10-2020            Barendrecht 8 Finale

Kijk kort voor de wedstrijd altijd op de website van de vereniging of de wedstrijd niet is afgelast of verplaatst! Indien mogelijk worden ook andere informatiekanalen gebruikt.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2020
Email
RSS nieuws
 
Webdesign © Bsoft 2016
Vandaag hits.
Totaal hits.